Tutvustame vahvat silikoonist küpsetusmatti ehk rullimismatti. Selle abil on lihtne ja mõnus saiakeste, kookide, pirukate või pitsa valmistamiseks tainast lahti rullida, ilma et peaksid muretsema taina kinnijäämise pärast. Matt sobib ideaalselt ka martsipanist tordikatete ja muude kaunistuste ettevalmistamiseks. Rullbiskviiti tehes saad seda mati peal küpsetada ja täidisega katta. Seejärel saad küpsetise mati abil ka kokku rullida. Veelgi mugavamaks teeb kasutamise see, et matt püsib tööpinnal kindlalt paigal. Selgelt nähtavad märgistused (nii sentimeetrid kui tollid) nii ümmarguste kui ka neljakandiliste küpsetiste jaoks hõlbustavad erinevate retseptide järgimist. Matti võib kasutada ahjus ja sügavkülmikus (temperatuuril – 40 ° kuni 230 °). Kokku rullituna võtab see hoiule pannes väga vähe ruumi. Kannatab pesemist nõudepesumasinas. Mõõtmed u 50 x 40 cm.